Region Nordjylland afholder temadag om børn som pårørende.

Fredag d.8 Marts 2024

TEMADAG

Temadag: Når børn er pårørende til en forælder med en psykisk sygdom.

Den 8. marts 2024 afholdes en temadag fra kl. 08.00 til 15.00 ved Center for pårørende Team børn i Region Nordjylland. Dagen er dedikeret til de omkring 310.000 børn og unge, der lever i familier med en forælder, der har en psykisk sygdom.

Center for pårørende Team børn har i 20 år leveret forebyggende støtte til børn, unge og forældre i disse familier. Deres erfaring og ekspertise har fået anerkendelse nationalt og er blevet dækket i medierne.

På temadagen vil der være indblik i dokumentaren "Når mor eller far er psykisk syg," med mulighed for at møde nogle af hovedpersonerne.

Dagen vil også fremhæve det nationale kompetence-center, KOMBU, og forskningsprojektet FBI og VIA 2.0, der fokuserer på hele familiens velbefindende.

Programmet inkluderer undervisning i voksenpsykiatriske diagnoser og praktiske informationer om at henvise børn og unge til støtteforanstaltninger. Dagen slutter med en tak for deltagelse og en mulighed for at få nærmere kendskab til Center for pårørendes arbejde.

Temadagen giver en unik mulighed for at styrke forståelsen og støtten til børn som pårørende og fremme udviklingen af mere effektive indsatser på dette vigtige område.

TEMADAG

Læs mere og tilmeld dig her:

Tilmeld: Temadag: Når børn er pårørende til en forælder med en psykisk sygdom.